Staňte se našimi fanoušky na:

Krém do cukroví z Ledových kaštanů a čokolády

Autor receptu: evahu (500 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Snadné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 30 min.
Speciální kritéria: neuvedeno
(3 hlasy)
Ohodnotit recept
27× přidáno do oblíbených

Ingredience

Pracovní postup:

Tuk rozpustíme v horké vodní lázni, přidáme rozlámané čokolády a vymícháme do hladka. Čokoládu nalijeme do nádoby ve které budeme šlehat a necháme ztuhnout. Pak ručním šlehačem rozšleháme. Do krému můžeme podle své chuti zašlehat trochu rumu, cukr moučkový nebo aróma.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

Bronislávek |2. února 2015
dobré Odpovědět
piškot |27. září 2014
1+++ Odpovědět
zdenka.r |7. ledna 2014
vyzkouším Odpovědět
Polda |18. prosince 2013
ukládám Odpovědět
Vladenka |10. prosince 2013
ňam Odpovědět
hanik29|16. řijna 2014
zajímavé, vyzkouším Odpovědět
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!