Staňte se našimi fanoušky na:

Křenová omáčka k uzenému

Autor receptu: šebi72 (31 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Snadné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 30 min.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
7× přidáno do oblíbených

Pracovní postup:

Uděláme světlou jíšku - na másle orestujeme mouku, zalijeme studeným vývarem, rozmícháme dohladka. Přidáme smetanu a nastrouhaný křen, sůl a pepř. Povaříme 20 minut. Nakonec omáčku přecedíme nebo rozmixujeme. Nemusíme, pokud jsme křen nastrouhali na jemno.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

piškot |9. listopadu 2015
1*** Odpovědět
janatka |20. dubna 2015
Také ji občas udělám a je výborná k uzenému jazyku,používám křen se smetanou ve skle. Odpovědět
Januse |28. ledna 2015
v sobotu jsem jí vyzkoušela a udělala jsem manželovi ohromnou radost povedla se díky Odpovědět
Annett |12. ledna 2015
1+++++ Odpovědět
jííťa |8. prosince 2014
1111 Odpovědět
jííťa |8. prosince 2014
1111 Odpovědět
david.kruml.1 |14. listopadu 2014
křenovku miluju Odpovědět
Annett |6. listopadu 2014
mňam, můj oblíbený oběd od mládí 1++ Odpovědět
Jana 9|26. února 2015
1+++ Odpovědět
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!