Staňte se našimi fanoušky na:

Krevety v medu a citrónu s žampionovými těstovinami

Autor receptu: Monique (403 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Středně náročné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 30 min.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
4× přidáno do oblíbených

Pracovní postup:

Marináda na krevety: Rozpustíme 1 lžíci medu a můžeme přidat trochu vody, přidáme šťávu z půlky limetky, zalijeme krevety, přidáme sušený česnek a trochu mleté sladké papriky. Promícháme a necháme aspoň 1/2 hodiny marinovat. Na lžíci oleje orestujeme krevety z obou stran, přidáme nakrájené žampiony a krátce ještě orestujeme. Podlijeme smetanou ( trochu si schováme na zahuštění ) a chvíli necháme dusit. Vyjmeme krevety a uchováme je v teple. Do zbytku smetany přidáme trošku mouky, rozmícháme a zahustíme omáčku na těstoviny.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

Peggy89 |8. prosince 2013
vypadají dobře Odpovědět
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!