Staňte se našimi fanoušky na:

Krkovička v majonézovém kabátku

Autor receptu: svatava.adamova (85 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Snadné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 1 hod. 40 min.
Speciální kritéria: Bezlepkové
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
2× přidáno do oblíbených

Pracovní postup:

Maso osolíme, okořeníme, posypeme kmínem a majoránkou - kdo jí nemá rád, klidně jí vynechá! Maso vložíme do pekáče a natřeme ho majonézou - vrstva zhruba 4 mm. Na majonézu poklademe kolečka cibule a všechno zasypeme sýrem. Pekáč zavřeme a strčíme do rozezhřáté trouby a pečeme na 180°C, až je maso měkké. Na pečení nepotřebujeme žádný tuk, ale maso můžeme podlít asi 100 ml horké vody. Pečení trvá asi hodinu. Majonézu cítit nebudete! Takže i nepřátelé majonéz si můžou pečínku tímto způsobem připravit. Maso zůstane pod majonézovo-cibulovo-sýrovým pláštěm šťavnaté a křehké!

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

david.kruml.1 |23. listopadu 2013
tenhle recept se mi opravdu moc líbí, co nejdřív vyzkouším!!!! Odpovědět
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!