Staňte se našimi fanoušky na:

Hovězí maso s kysanou smetanou a jogurtem

Autor receptu: evahu (500 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Snadné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 1 hod. 40 min.
Speciální kritéria: neuvedeno
(5 hlasů)
Ohodnotit recept
18× přidáno do oblíbených

Pracovní postup:

Ze smetany, jogurtu, česneku, oleje, chilli, oregána, hořčice, papriky, soli, a koření Steak uděláme marinádu. Maso nakrájíme na tenké plátky, naklepeme, plátky namáčíme do marinády a klademe na sebe do kastrólku. Přikryjeme poklicí a dáme do lednice přes noc uležet. Druhý den maso dáme do pekáčku, zalijeme zbytkem marinády, poklademe anglickou slaninou nakrájenou na tenké plátky, posypeme drobně nakrájenou cibulí, rozdrobíme bujón a zalijeme vodou tak, ať je maso potopené, přikryjeme, dáme do předehřáté trouby a na 180°C dusíme do změknutí masa, během dušení doléváme vypařenou vodu a maso obrátíme. Kdo chce mít více šťávy, nenechá vodu úplně vypařit a zahustíme kukuřičným škrobem, který jsme rozmíchali v trošce vody. Podáváme s bramborem, rýží, hranolkami.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

miri3 |10. března 2013
vyzkouším Odpovědět
zuzi |22. února 2013
to bude dobrota Odpovědět
katy9 |2. února 2013
vyzkouším, vypadá to mňamkově Odpovědět
liza |11. ledna 2013
krásné Odpovědět
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!