Staňte se našimi fanoušky na:

Hovězí na víně s brusinkami

Autor receptu: Pavel Mašál (308 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Pro zkušené
Příprava: neuvedeno
Vaření: 1 hod. 40 min.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
1× přidáno do oblíbených

Pracovní postup:

Mouku osolte a opepřete, nasypejte ji do plastového sáčku, přidejte maso a protřepte, aby se maso obalilo. Pak ho opečte na pánvi na rozpáleném oleji – mělo by přitom lehce zhnědnout. Maso přendejte na talíř a teď asi pět minut opékejte cibuli. Vraťte maso do pánve, přilijte víno a vývar a přiveďte k varu. Ztlumte oheň a pod pokličkou maso duste, dokud nezměkne – mělo by to trvat asi hodinu až hodinu a půl. Přidejte brusinky a dochuťte. Vařte ještě pět minut a podávejte s bramborovou kaší.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

Buďte první, kdo vloží komentář!
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!