Staňte se našimi fanoušky na:

Hovězí guláš na divoko

Autor receptu: IvankaMaminka (372 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Středně náročné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 1 hod.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
6× přidáno do oblíbených

Pracovní postup:

Hovězí kližku odblaníme, omyjeme a nakrájíme na větší kousky. Na vyškvařené slanině zpěníme oloupanou a nadrobno nakrájenou cibuli dozlatova současně s očištěnou zeleninou, přidáme maso, osolíme, zalijeme trochou vody, přidáme koření a dusíme za občasného podlévání horkou vodou. Jakmile je maso dostatečně měkké a šťáva vysmahne, zaprášíme moukou a ještě chvíli dusíme. Maso vyndáme, omáčku ochutíme citronovou šťávou, přidáme karamel, podle potřeby osolíme a přecedíme na maso. Podáváme s vařenými bramborami nebo s těstovinami.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

miri3 |7. března 2013
máme rádi Odpovědět
Jan |1. března 2013
Vyzkoušel jsem, gulášek je super. Odpovědět
kote19 |26. února 2013
skusím :) Odpovědět
DAMI |29. ledna 2013
vyzkouším Odpovědět
Uzzi1 |29. prosince 2012
pěkný recept Odpovědět
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!