Staňte se našimi fanoušky na:

Hovězí závitky s pancettou

Autor receptu: JIHOR (462 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Středně náročné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 1 hod.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
1× přidáno do oblíbených

Ingredience

  • sůl
  • pažitka
  • pepř
  • petrželka
  • rozmarýn
  • 8 lístků šalvěj
  • zadní, 8 plátků hovězí
  • 200 g panceta
  • 200 g riccota

Pracovní postup:

V misce vidličkou smíchejte ricottu s nasekanou petrželkou, rozmarýnem a pažitkou, osolte a opepřete. Hovězí plátky paličkou jemně rozklepejte, na každý položte 2 plátky pancetty a na jeden konec dejte lžíci ricottového krému. Plátky zarolujte a spíchněte párátky. Uprostřed závitky oviňte lístkem šalvěje a připevněte párátkem. Na velké pánvi rozehřejte olej a na mírném žáru opečte závitky ze všech stran. Zakryjte pokličkou a nechte závitky dojít. Podávejte přelité šťávou z vaření a jako příloha je dobré bramborové pyré.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

Buďte první, kdo vloží komentář!
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!