Staňte se našimi fanoušky na:

Hamburger "gurmánů"

Autor receptu: Suzan.hejduková (3 recepty)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Středně náročné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 30 min.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
6× přidáno do oblíbených

Pracovní postup:

Jak jednoduchý a táák dobrý. Nic víc potřeba neni než co je v ingrediencích nebo dle vaší chuti. Já jsem tedy vše připravovala na ručním domácím grilu, ale můžete klasicky vše opéci například na pánvi. Jako přílohu jsem zvolila domácí americké brambory, jinak mohou být např. hranolky. Aby bylo mleté co nejkřehčí a ne vysušené stačí zprudka opéci z obou stran jen cca 4 min. Není dobré pokud je mleté vysušené, nejlépe medium a ochut zase podle své chuti. Já přidala klasické koření do mletého masa (směs soly, pepře drceného kmínu a majoránky). Použila jsem směs hovězího s vepřovým.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

tynkkatynusee.kollarova |21. června 2015
Fotky jsem chtěla ohodnotit palcem dolů... a to z toho důvodu, že při pohledu na ně úplně trpim ( samosebou, že v dobrem slovasmyslu. :) Je to nádhera.. :) takže dávám palec nahoru a musím c nejdřív vyzkoušet. ♥ Odpovědět
daramacho |8. srpna 2013
dobré Odpovědět
lvodakova |8. srpna 2013
super Odpovědět
pajunc |13. července 2013
vypadá to výborně!:-) Odpovědět
jahoda22|13. července 2013
Vypadá to zajímavě mňam Odpovědět
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!