Staňte se našimi fanoušky na:

Ananasová čína

Autor receptu: sussan (44 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Středně náročné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 20 min.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
26× přidáno do oblíbených

Pracovní postup:

Maso nakrájíme na tenké nudličky, osolíme, opepříme smícháme s 2 lžícemi medu, 1 lžící kečupu, 1/2 lžící hořčice, trochou sójové a worchestrové omáčky, zakápneme olivovým olejem a necháme rychle zatáhnout na pánvi. Přidáme trochu tymiánu a rozmarýnu, zakápneme citrónem, podlijeme trochou vody nebo ananasové šťávy a necháme pod pokličkou dusit. Mezitím na druhé pánvi na troše oleje orestujeme na tenká kolečka nakrájenou jednu mrkev, trochu také nadrobno nakrájené papriky a půl plechovky ananasu, (můžeme přidat i pórek), přidáme 1/2 lžíce medu, špetku rozmarýnu a tymiánu a zakápneme citrónem. Když je maso měkké, smícháme s orestovanou zeleninou, můžeme přidat trochu kečupu, aby se vytvořilo více omáčky. Podáváme nejlépe s čínskými nudlemi, které na závěr vaření přidáme přímo do pánve a smícháme s masem.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

majdik1515 |25. ledna 2014
nikdy jsem neslyšela ale určitě vyzkouším mohlo by to výt velice dobré Odpovědět
Monique |28. listopadu 2013
vyzkouším :-) Odpovědět
Lucinka |7. července 2013
Vypadá to dobře :) Odpovědět
Vlasta78 |27. června 2013
moc dobré Odpovědět
Lenny |17. června 2013
čínu miluju,jsem masařka Odpovědět
petra.stefanova.7 |30. května 2013
vypadá moc dobře, ráda vyzkouším Odpovědět
jana.bukvajova |5. května 2013
skvělé Odpovědět
Lucie10 |3. května 2013
vyzkouším Odpovědět
K.Vladka|27. listopadu 2016
zajimavé Odpovědět
Aggie|3. června 2013
dělám podobně :-) Odpovědět
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!