Staňte se našimi fanoušky na:

Břeclavské řízky

Autor receptu: Ivetka1718 (4 recepty)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Snadné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 45 min.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
4× přidáno do oblíbených

Pracovní postup:

Maso nakrájíme na řízky, naklepeme, osolíme a potřeme hořčicí. Na troše sádla orestujeme nakrájenou slaninu, přidáme na nudličky nakrájenou cibulku a na ní opečeme řízky. Potom přidáme na plátky nakrájené okurky, podlijeme vše vodou a dusíme téměř doměkka. Štávu dochutíme kečupem, opepříme a dodusíme. Nakonec ji zaprášíme moukou a převaříme. Řízky přelijeme omáčkou a podáváme s rýží.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

Annett |31. řijna 2014
mňám, dělávám tak, že zeleninu v té omáčce pomixuji, ukládám a přidávám foto :-) 1++ Odpovědět
mochomůrka |28. srpna 2014
vypadaj skvěle Odpovědět
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!