Staňte se našimi fanoušky na:

Cordon bleu

Autor receptu: Hrabča (510 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Středně náročné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 45 min.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
6× přidáno do oblíbených

Pracovní postup:

Řízky lehce naklepeme plochou stranou paličky na maso a mírně osolíme. Plátky sýra rozpůlíme a 2 půlky vždy obalíme plátkem šunky a položíme na jednu polovinu řízku. Přeložíme druhou, volnou polovinu a po okrajích lehce rozklepeme, aby se náplň uzavřela. Osolíme, opepříme, řízky obalíme v mouce, protáhneme rozšlehanými vejci a obalíme ve strouhance. Smažíme z obou stran na rozehřátém rostlinném tuku Rama Culinesse dozlatova.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

Alpenrose |21. května 2014
****** Odpovědět
yuzum |16. ledna 2014
ukládám :) Odpovědět
Dědeček Hříbeček |8. srpna 2013
Tak to můžu, občas dělám. Odpovědět
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!