Staňte se našimi fanoušky na:

Hovězí tyrolský "GRÖSTL"

Autor receptu: Monique (403 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Středně náročné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 1 hod. 40 min.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
2× přidáno do oblíbených

Pracovní postup:

Nakrájíme cibuli a a orestujeme ji, přidáme na kostičky nakrájenou slaninu. Pak přidáme plátky masa, které orestujeme z obou stran. Zalijeme vývarem a okořeníme kmínem, majoránkou, solí a pepřem. Dusíme, dokud nebude maso měkké. Podáváme s kmínovými bramborami.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

Polda |18. prosince 2013
vypadá to zajímavě Odpovědět
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!