Staňte se našimi fanoušky na:

Hovězí maso s čínskou zeleninou

Autor receptu: evahu (500 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Snadné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 1 hod. 40 min.
Speciální kritéria: neuvedeno
(3 hlasy)
Ohodnotit recept
21× přidáno do oblíbených

Pracovní postup:

Masa i játra nakrájíme na úzké proužky a dáme do pekáče - každý druh na 1/3 pekáče. Po celé ploše rozprostřeme na maso klobásu a slaninu, nakrájené na malé kousky. Nahoru dáme zmrazenou zeleninu, Kunovjanku, rozdrobený bujón, majonézu, posypeme Gyros kořením, česnekem a mírně osolíme. Zalijeme vodou tak, ať máme maso ponořené, přikryjeme poklicí a dáme do předehřáté trouby na 180°C na spodní mřížku. Pečeme až je maso měkké a voda se skoro vypaří, během pečení jednou promícháme. Pokud by se voda vypařila během pečení úplně, tak trochu přidáme. Kdo chce může šťávu zahustit kukuřičným škrobem rozmíchaným v trošce vody. Nakrájené maso a játru můžeme taky smíchat dohromady se slaninou a klobásou, já jsem volila takový postup proto, že část rodiny nejí dušenou játru tak, ať jí pak nemusím z toho vybírat.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

slava |18. března 2013
taky zkusím Odpovědět
miri3 |10. března 2013
vyzkouším Odpovědět
david.kruml.1 |23. ledna 2013
super přesně tak to mám rád Odpovědět
sojka30 |23. ledna 2013
ukládám na vyzkoušení Odpovědět
betka |23. ledna 2013
to vyzkouším Odpovědět
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!