Staňte se našimi fanoušky na:

Jáhlové knedlíčky s tempehem a špenátem

Autor receptu: Trrri (51 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Středně náročné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 1 hod. 40 min.
Speciální kritéria: Vegetariánské
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
2× přidáno do oblíbených

Pracovní postup:

Uvařte jáhlovou kaši. Potom ji vezměte, přidejte do ní celozrnnou mouku (a kdyby to náhodou nedrželo, tak vajíčko) a vytvarujte knedlíčky. Ty uvařte ve vroucí osolené vodě. Na pánvi osmahněte cibulku a přidejte nakrájený uzený tempeh. Po chvíli přidejte špenátové listy, ochuťte česnekem, solí, pepřem a libovolným dalším kořením. Přidejte knedlíčky a ještě je se směsí trochu zasmahněte a podávejte. Tempeh jsou fermentované sojové boby - velmi zdravé, mají specifickou chuť. Vyzkoušejte. Pokud vám nebude chutnat už ochucený tempeh (mně napoprvé vůbec nechutnal, napodruhé už ano), kupte si neochucený a dochuťte dle chuti. Tempeh seženete ve zdravé výživě nebo v biopotravinách.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

Buďte první, kdo vloží komentář!
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!