Staňte se našimi fanoušky na:

Kančí medailonky na víně

Autor receptu: Marie Kasalová (481 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Středně náročné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 45 min.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept

Pracovní postup:

Maso z kančí kýty naklepeme, osolíme, opepříme a prudce z obou stran opečeme. Přidáme několik kapek worcesterské omáčky, asi 1 dl červeného vína, nadrobno nakrájenou šunku, žampiony a špetku chilli. Pak krátce podusíme. Podáváme s vařenými bramborami nebo s dušenou rýží.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

Buďte první, kdo vloží komentář!
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!