Staňte se našimi fanoušky na:

Krkonošský plněný řízek

Autor receptu: pskrob (39 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Středně náročné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 1 hod. 40 min.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
4× přidáno do oblíbených

Pracovní postup:

Plátky masa naklepeme, osolíme, opepříme, posypeme zázvorem, potřeme česnekem a plníme směsí. Naplněné řízky přeložéme spíchneme párátkem poprášíme moukou a vkládáme do vymazaného pekáče, kde je mírně podlijeme vývarem. pečeme v troubě asi 20 minut. Do výpeku ptom přidáme zbytek hub, zjemníme máslem, přidáme vývar, dokořeníme a dusíme až je maso měkké. Podáváme s různě upravenými brambory. Směs:nakrájenou cibulku zpěníme na tuku, přidáme na nudličky nakrájená játra, okořeníme, přidáme houby, petrželku, proužky kapie, zalijeme vejci a necháme srazit.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

Buďte první, kdo vloží komentář!
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!