Staňte se našimi fanoušky na:

Pikantní rybí burgry z uzené ryby se sezamovou strouhankou

Autor receptu: Ivulinda(Ivka) (100 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Snadné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 30 min.
Speciální kritéria: neuvedeno
(1 hlas)
Ohodnotit recept
6× přidáno do oblíbených

Pracovní postup:

  1. Uzenou makrelu pečlivě vykostíme a tyčovým mixerem pak několika krátkými pulsy nasekáme najemno.
  2. Cibuli pokrájíme na kostičky, řapíkatý celer nastrouháme na hrubším struhadle a přidáme petrželku.
  3. Nasekané maso z makrely promícháme s nastrouhaným řapíkatým celerem a pokrájenou cibulkou a petrželkou, hořčicí, chilli omáčkou, vejcem a solí.
  4. Z hotové směsi vytvarujeme placičky a odložíme je do chladu alespoň na hodinu.
  5. Obalíme ve strouhance a v drcených sezamových semínkách a smažíme na plechu s pečíčím papírem. Podáváme v celozrnných houskách nebo v žemlích.

Něco navíc:

Pro dospělé se může přidat i česnek.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

piškot |28. září 2014
1*** Odpovědět
freya |22. května 2013
ukládám Odpovědět
planeta |10. dubna 2013
také vždy sníme makrelu jen tak nebo z ní udělám pomazánku, ale toto budu muset jistě vyzkoušet, ukládám Odpovědět
evahu |18. února 2013
vyzkouším Odpovědět
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!