Staňte se našimi fanoušky na:

Recept Vepřové po selsku

Autor receptu: Milena64 (476 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Středně náročné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 1 hod.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
3× přidáno do oblíbených

Pracovní postup:

Nejprve maso zbavíme blan, poté posypeme bílým pepřem a potřeme utřeným česnekem se solí. Připravíme si pekáč, vymažeme ho tukem a vložíme do něj maso.  Nejdříve trochu opečeme a pak podlijeme. Maso poléváme vypečenou šťávou, podle potřeby podléváme vývarem nebo vodou. Zvolna pečeme dokud maso není měkké. Vepřové po selsku podáváme se špenátem či zelím, s bramborovým či houskovým knedlíkem. Dobrou chuť!

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

kymlal |23. března 2014
super Odpovědět
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!