Staňte se našimi fanoušky na:

Recept Zapečené ragú z krůtího masa

Autor receptu: Marie Kasalová (481 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Středně náročné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 1 hod. 40 min.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept

Pracovní postup:

Na kostičky pokrájená krůtí prsa si osolíme, okořeníme a zlehka zaprášíme hladkou moukou. Na pánvi rozehřejeme olej s máslem a maso na něm opečeme. Cibuli pokrájíme nadrobno, přihodíme na pánev a doplníme játry a žampiony. Vše krátce osmahneme. Zapékací mísu vymažeme tukem, vysypeme strouhanou a směs do ní rozložíme. Přelijeme rozšlehaným vejcem se solí, ještě trochu opepříme, zalijeme smetanou a posypeme nastrouhaným sýrem. Vložíme do rozehřáté trouby a zapečeme dozlatova. Zapečené ragú z krůtího masa podáváme s vařeným bramborem a salátem z čerstvé zeleniny.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

Buďte první, kdo vloží komentář!
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!