Staňte se našimi fanoušky na:

Recept Bažant na žampionech

Autor receptu: IvankaMaminka (372 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Středně náročné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 45 min.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept

Pracovní postup:

Celého bažanta si rozdělíme na přibližně osm dílů a prošpikujeme( trochu špeku si ještě schováme). Maso osolíme, opepříme, potřeme hořčicí a obalíme v hladké mouce. Vezmeme si pánev a rozškvaříme na ní kostičky zbylé slaniny. Přisypeme nadrobno nakrájenou cibuli, máslo a zpěníme. Na takto připravenou cibulku dáme maso, které opečeme, podlijeme a dusíme doměkka. Těsně před tím, než maso úplně změkne, přisypeme na plátky nakrájené žampiony, dochutíme hořčicí a dohotovíme. Bažant na žampionech je chutný s opečeným bramborem a kvalitním červeným vínem.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

Buďte první, kdo vloží komentář!
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!