Staňte se našimi fanoušky na:

Recept Králičí ragú

Autor receptu: IvankaMaminka (372 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Středně náročné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 1 hod.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept

Pracovní postup:

Ze všeho nejdříve králičí zadek odblaníme a vykostíme. Takto čisté maso rozkrájíme asi tak na 18 kousků, které si osolíme, posypeme kořením a zaprášíme hladkou moukou. Na větší pánvi rozehřejeme olej s máslem a karáličí opečeme ze všech stran. Poté podlijeme částí bílého vína, přisypeme pokrájenou šunku, česnek nakrájený na plátky, hříbky a sterilované cibulky. Maso dusíme doměkka a podle potřeby podléváme zbylým vínem. Králičí ragú podáváme s rýží či bramborem. Dobrou chuť!

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

Buďte první, kdo vloží komentář!
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!