Staňte se našimi fanoušky na:

Rizoto s žampióny a cizrnou

Autor receptu: Penelope (153 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Snadné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 30 min.
Speciální kritéria: Veganské
Vegetariánské
Zdravé
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
4× přidáno do oblíbených

Pracovní postup:

Cizrnu přes noc namočime do vody a následující den ji zhruba na hodinu povaříme. Povaříme také rýži a když je hotová, tak jí promícháme s jednou lžíci olivového oleje a uvařenou cizrnou. Žampióny nakrájíme na tenké plátky, podusíme je a okořeníme pepřem a solí. Hotové žampióny smícháme s rýží a cizrnou a dle chuti je můžeme před servírováním posypat například parmezánem nebo strouhaným tofu. Podáváme s nakládanými okurkami.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

pajunc |25. řijna 2013
děkuji za recept :-) 1+ Odpovědět
daramacho |24. řijna 2013
dobré Odpovědět
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!