Staňte se našimi fanoušky na:

Vepřová plec na pivě

Autor receptu: JanaB (518 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Snadné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 1 hod. 40 min.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
29× přidáno do oblíbených

Pracovní postup:

Maso omyjeme a nakrájíme na kostky. Cibuli oloupeme, nakrájíme na čtvrtiny a poté na plátky. Oloupaný česnek nastrouháme na jemno. Zahřejeme sádlo, přidáme nakrájené maso, cibuli a na mírném plameni za stálého míchání vše opečeme. Zalijeme vodou, opepříme, přidáme hořčici, bujón, protlak a sójovou omáčku. Za občasného zamíchání a podlévání trochou vody dusíme maso do měkka. Přidáme nastrouhaný česnek a mouku rozmíchanou v pivě. Šťávu provaříme, dochutíme solí a odstavíme. Podáváme s knedlíkem.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

Annett |5. listopadu 2014
lákavé, zkusím 1++ Odpovědět
tepito |25. srpna 2013
zkusím Odpovědět
Šuldeska |9. června 2013
Dobré. Odpovědět
Vladenka |28. května 2013
takových dobrot není nikdy dost Odpovědět
dajul |28. května 2013
vyzkouším Odpovědět
miri3 |28. května 2013
vyzkouším Odpovědět
Arabela |28. května 2013
je to mňamka, uložím a vyzkouším. Odpovědět
Aidel |27. května 2013
Super, ukládám :-) Odpovědět
pavlinf |27. května 2013
lákavé,vyzkouším Odpovědět
honzíček |27. května 2013
mnam Odpovědět
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!