Staňte se našimi fanoušky na:

Vepřové na ruský způsob alias "rádoby" svíčková

Autor receptu: Single (1 recept)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Snadné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 1 hod. 40 min.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
1× přidáno do oblíbených

Pracovní postup:

Umyté maso prošpikujeme slaninou, prudce opečeme na rozpáleném oleji a vyndáme. Do výpeku dáme nakrájenou cibuli a ostatní zeleninu. Do tohoto základu vložíme opečené maso, osolíme, opepříme, podlijeme vroucí vodou, přidáme ocet a přikryté dusíme. Měkké maso vyndáme, šťávu zahustíme "omáčkou" ze zakysané smetany, mouky a hořčice, poté povaříme. Pak rozmixujeme, aby byla omáčka hladká a vložíme zpět již nakrájené maso. Podáváme s rýží, nebo s knedlíkem. Původní recept byl s hovězím masem, vepřová plec je levnější varianta.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

Buďte první, kdo vloží komentář!
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!