Staňte se našimi fanoušky na:

Vepřové nudličky s denivkou "Mu-Sü-Žou"

Autor receptu: Maty (520 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Středně náročné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 1 hod.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept

Pracovní postup:

Libové vepřové maso nakrájíme na tenké nudličky (délka 5 cm a šířka necelý centimetr). Smícháme v misce se sójovou omáčkou a škrobovou moučkou a necháme odležet alespoň hodinu v chladu. Na pánvi rozehřejeme olej, osmahneme drobně nakrájenou cibuli, přidáme maso, cukr a za stálého míchání opékáme. Když maso změní barvu, přidáme víno, na 2-3cm velké kousky pokrájená poupata denivky (okrasná trvalka) a předem namočené sušené houby. Na prudkém ohni krátce podusíme za stálého míchání. podle potřeby podlijeme několika lžícemi vody (vývaru z kostky). Na jiné pánvi, vymaštěné tukem, si připravíme tenkou omeletu z vajec, rozšlehaných s vínem a glutasolem. Hotovou omeletu roztrháme na kousky a přidáme k masu. Promícháme, dochutíme špetkou glutasolu, popřípadě přidáme sůl. Krátce prohřejeme. Jídlo by nemělo obsahovat téměř žádnou šťávu, podáváme s neslanou rýží a zeleninovým salátem.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

Buďte první, kdo vloží komentář!
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!