Staňte se našimi fanoušky na:

Zapečené těstoviny s boloňskou omáčkou

Autor receptu: candlemania (57 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Středně náročné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 45 min.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
3× přidáno do oblíbených

Pracovní postup:

Na rozpáleném oleji na pánvičce osmahneme zlehka na jemno nakrájenou cibuli, prolisované stroužky česneku a na jemno nasekané jehličky rozmarýnu. Přidáme mleté maso, které se snažíme rozdrobit na pánvičce a osmahneme asi na 3 minuty. Přidáme rajčata, osolíme, opepříme a na mírnem ohni necháváme probublávat bez pokličky zhruba 10 minut. Předehřejeme si troubu na 200°C. Těstoviny si uvaříme podle návodu, scedíme a necháme krátce okapat. Potom je ohřejeme v omáčce. Smícháme. Těstoviny s omáčkou naplníme formu do trouby na nákypy a nahrubo nastrouháme ementál a dáme na 20-25 minut zapéct. Podáváme s posypanou pažitkou pro krásnou barvičku.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

petrapo |7. listopadu 2013
dobrota! Odpovědět
junkie09 |4. června 2013
mňam Odpovědět
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!