Staňte se našimi fanoušky na:

Hlávkové zelí dušené

Autor receptu: Šuldeska (103 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Snadné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 45 min.
Speciální kritéria: Vegetariánské
(1 hlas)
Ohodnotit recept
11× přidáno do oblíbených

Pracovní postup:

Hlávku zelí zbavíme vrchních listů, rozkrojíme na čtvrtky, košťál vykrojíme a zelí nakrájíme na nudličky nebo je nastrouháme. (Mám na to šikovné struhadlo). Dáme do kastrolu, podlijeme vodou a dusíme bez pokličky, aby čpavé látky vyprchaly. Drobně nakrájenou cibuli zpěníme na sádle, přidáme zelí, kmín, sůl a dusíme doměkka. Pak zaprášíme moukou (nebo rozstrouhaným bramborem) a ještě chvíli povaříme.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

vera.sucha.50 |5. června 2013
mnam Odpovědět
martinnatr |1. června 2013
zkusím Odpovědět
petra.stefanova.7 |1. června 2013
recept vypadá zajímavě, ráda vyzkouším Odpovědět
aB |31. května 2013
ukládám Odpovědět
Jirinaja |31. května 2013
dělám podobné, jen zahušťuji jíškou :-) Odpovědět
pavlinf |30. května 2013
mnamka Odpovědět
mokilko|30. května 2013
mnam Odpovědět
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!