Staňte se našimi fanoušky na:

Játra v jablku

Autor receptu: Hana S (503 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Snadné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 1 hod.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
2× přidáno do oblíbených

Pracovní postup:

Na rozpuštěné máslo vhodíme cibuli nakrájenou na kolečka a když změkne, přidáme cukr a všechno osmahneme dokaramelova, pak dochutíme solí a pepřem. Jablka rozkrojíme podélně na 4 díly. Omytá a osušená játra nakrájíme na plátky. Na grilovací pánvi opečeme játra ze všech stran, dáme stranou a maso osolíme a opepříme. Potom do pánve dáme lžičku másla a opečeme na něm plátky jablek. Na talíře rozložíme karamelizovanou cibuli, na kterou vrstvíme jablko a játra, dokud nesložíme zpět tvar jablka. Vhodná příloha jsou hranolky nebo americké brambory.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

Annett |30. řijna 2014
zajímavá chuť, jen bych ještě přidala flákotky masa :-) 1+ Odpovědět
Dědeček Hříbeček |20. řijna 2014
asi udělám Odpovědět
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!