Staňte se našimi fanoušky na:

Jablkové knedlíky

Autor receptu: VELKAKOKI (562 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Snadné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 20 min.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
57× přidáno do oblíbených

Pracovní postup:

Jablka oloupat, nastrouhat, smíchat s hrubou moukou = množství závisí na kvalitě jablek, musí vzniknout knedlíkové těsto.Těsto důkladně promícháme, necháme odpočinout a znovu zamícháme. Ruce namočíme ve vodě a z těsta vytvoříme kouličky asi o průměru 4 cm, dáme vařit do osolené vody. Po uvaření vyplavou a servírujeme s posypkou, která nám chutná = máslo, cukr se skořicí, kakao, granko, čokoláda, tvaroh, smetana...

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

iva.hlouskova |12. ledna 2014
vyzkouším Odpovědět
kubajz |8. listopadu 2013
zajímavé Odpovědět
janackacka |28. července 2013
no je pravda, že by to mohlo být rozepsané více, jelikož někdo kdo neovládá vaření by nemusel vědět co s tím, protože kdo zadává recept ho zná a je to pro něj srozumitelné, nicméně nechápu proč tu řešíte pády, když je to portál o vaření... Odpovědět
i |17. července 2013
..zopakovat si pády... Odpovědět
Dessyna |14. července 2013
Taky nevím.... Odpovědět
roxana-zdena |14. července 2013
Celý popis je trochu "z cesty". Vařím ale tohle pochopit, to chce aspoň 4 VŠ. Odpovědět
zdenka.r |5. července 2013
zajímavé Odpovědět
H-D |30. června 2013
těsto je bez veajec ? Odpovědět
H-D |30. června 2013
uvítala bych foto hotových knedlíků Odpovědět
H-D |30. června 2013
anoo Odpovědět
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!