Staňte se našimi fanoušky na:

Japonské špagety - Jaki soba

Autor receptu: IvankaMaminka (372 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Pro zkušené
Příprava: neuvedeno
Vaření: 45 min.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
9× přidáno do oblíbených

Pracovní postup:

Špagety vaříme ve velkém množství osolené vody jen polovinu doby, která je předepsána na obalu. Musejí zůstat polosyrové. Než se uvaří, pokrájíme na malé, stejnoměrné kousky kuřecí (minutkové vepřové) maso, zeleninu i česnek. Osmahneme na oleji nejdříve plátky Česneku, přidáme maso a nakonec zeleninu. Můžeme nepatrně podlít. Jakmile je vše téměř měkké, vmícháme polosyrové špagety a společně dodusíme. Těsně před koncem vlijeme omáčku a vše promísíme. Pracujeme rychle, aby špagety zůstaly pevné „na skus" a nerozblemtaly se.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

hana.molcarova |12. června 2013
zkusím :) Odpovědět
martinnatr |4. června 2013
no snad si troufnu Odpovědět
chanahd |8. května 2013
také dávám k oblíbeným, vypadá to chutně Odpovědět
Šuldeska |1. března 2013
Dávám k oblíbeným. Odpovědět
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!