Staňte se našimi fanoušky na:

Jehněčí žebírka zapečená v sýrové krustě

Autor receptu: PetaDomca (283 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Středně náročné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 1 hod. 40 min.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
19× přidáno do oblíbených

Pracovní postup:

1. Odblaněná jehněčí žebírka zbavíme přebytečného tuku, částečně odkrojíme od kosti, na okrajích nařízneme a zlehka naklepeme. Osolíme, opepříme, obalíme v mouce a na oleji zprudka opečeme. 2. Na másle zpěníme nadrobno nakrájenou cibuli, přidáme nastrouhaný sýr, vejce a ochutíme několika kapkami worcesterské omáčky. Směs naneseme na opečená žebírka a na mřížce rozehřátého grilu zapečeme. Zapečená žebírka podáváme s pečenými brambory nebo kaší.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

Trrri |16. května 2013
hmmm :) Odpovědět
Linda |16. května 2013
zkusím Odpovědět
Katty148 |11. května 2013
Dala bych si :-)) Odpovědět
zajdixs |11. května 2013
dobrota ! ukládám Odpovědět
water |8. května 2013
zkusím :-) Odpovědět
lucie.s.kopecka |7. května 2013
mnam Odpovědět
Gabrielle |7. května 2013
super Odpovědět
slavuska |7. května 2013
dobbrota Odpovědět
najkuchtickalenka |7. května 2013
ukladam do oblubenych :-) Odpovědět
luciedostal |7. května 2013
zkusím Odpovědět
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!