Staňte se našimi fanoušky na:

Jehněčí kýta plněná vejci

Autor receptu: sari (516 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Středně náročné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 1 hod. 40 min.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
2× přidáno do oblíbených

Pracovní postup:

Jehněčí kýtu vykostím, prošpekuji ji slaninou. Vyhloubím kapsu, vsunem vařená vejce na tvrdo a zašijeme. Na pekáči rozškvaříme slaninu, zpěníme nakrájenou cibuli, přidáme půl lžíčky hořčice, nakrájené okurky, šálek vývaru, máslo a vložíme připravenou kýtu. Maso nejprve chvíli dusíme a poléváme šťávou vyvarem,peču ze všech stran. Nakonec do šťávy přidám 4 lžíce kyselé smetany.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

Buďte první, kdo vloží komentář!
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!