Staňte se našimi fanoušky na:

Jehněčí řízky s česnekovou majonézou

Autor receptu: Kamil Uspávač (387 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Středně náročné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 1 hod.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
1× přidáno do oblíbených

Pracovní postup:

Řízky zbavíme blan a tuku, po obvodech nařízneme na několika místech, naklepeme. Potřeme olejem, opepříme, složíme na sebe do hlubší porcelánové misky a necháme v chladničce několik hodin odležet. Před podáváním je osušíme, potřeme olejem, vložíme na rošt potřený olejem a opékáme asi 5 minut. Pak je obrátíme, opět potřeme olejem a opékáme 4-5 minut. V kontaktním grilu opékáme řízky při vysoké teplotě 1 1/2-2 minuty. Řízky osolíme, na talířích poklademe majonézou a podáváme se smaženými bramborovými hranolky a se zeleninovým salátem. Příprava česnekové majonézy: Majolku promícháme s jogurtem, rozetřeným česnekem, citrónovou šťávou a solí.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

Buďte první, kdo vloží komentář!
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!