Staňte se našimi fanoušky na:

Jehněčí s máslovou omáčkou

Autor receptu: Marie Kasalová (481 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Snadné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 1 hod.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept

Pracovní postup:

V kastrolu smíchejte drůbeží vývar s vínem a přiveďte k varu.Přidejte cibuli,plátky masa a po 15 minutách mrkev – vařte dalších 15 minut.Do druhého kastrolu přeceďte 3 dl vývaru a vmíchejte máslo, kapary ,citrónovou kůru, petrželku, pažitku a estragon – osolte a opepřete.Na talíře rozdělte vařenou mrkev , na ni položte jehněčí a přelijte omáčkou.Podávejte s vařenými brambory a ozdobené petrželkou.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

Buďte první, kdo vloží komentář!
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!