Staňte se našimi fanoušky na:

Jehněčí s lilky

Autor receptu: IvankaMaminka (372 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Středně náročné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 1 hod. 40 min.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept

Pracovní postup:

Maso omyjeme a nakrájíme na větší kousky, osolíme, opepříme. Rozehřejeme si olej a maso na něm osmažíme ze všech stran. Lilky oloupeme, nakrájíme na kostičky, osolíme a necháme asi 30 minut odstát. Poté omyjeme. Maso necháme odležet v míse a lilky osmažíme na zbylém oleji z masa. Ke zbytku oleje nalijeme víno, chvíli povaříme a přidáme rajský protlak smíchaný s vodou a rozteklé máslo smíchané s moukou. Povaříme a přidáme maso a lilky, vše zalijeme vývarem z masoxu. Na mírném ohni dusíme, dokud vše úplně nezměkne. Osolíme a opepříme. Podáváme s vařeným bramborem.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

Buďte první, kdo vloží komentář!
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!