Staňte se našimi fanoušky na:

Osmažená klobása

Autor receptu: PF*13 (223 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Snadné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 20 min.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
8× přidáno do oblíbených

Pracovní postup:

Vejce rozšleháme s mlékem. Klobásu opláchneme teplou vodou, stáhneme střívko, obalíme ji v mouce, vejci a strouhance a vložíme do rozpáleného oleje. Po 5 minutách oheň stáhneme na minimum, aby se povrch klobás nepřipekl, ale propekl se vnitřek. Pěkné, červené a křupavé klobásky podáváme s brambory a s čalamádou.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

q |14. června 2013
uloženo Odpovědět
-1 |14. června 2013
dobrý tip Odpovědět
verča|15. června 2013
zajmavej napad Odpovědět
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!