Staňte se našimi fanoušky na:

Langoše z kyšky či kefíru

Autor receptu: fionka (52 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Snadné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 20 min.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
7× přidáno do oblíbených

Pracovní postup:

Do mísy dáme jednu celou kyšku,přidáme 2 kelímky od kyšky hladkou mouku, lžičku soli a lžičku sody jedlé vše vypracujeme v hladké těsto necháme chvíli odpočinout a tvarujeme langoše menší roztáhneme prsty,a na to sýr, česnek s olejem,kečup, tatarku nebo na sladko s marmeládou

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

planeta |28. září 2013
ukládám do oblíbených a jistě vyzkouším, 1+ Odpovědět
mikotka |19. dubna 2013
rychlá večeře,vím co udělám Odpovědět
li33 |18. dubna 2013
miluji langoše... šup do oblíbených Odpovědět
VER98 |18. dubna 2013
Já je dělám ze zakysané smetany :)výborný Odpovědět
Jana 9|29. ledna 2014
Další super receptík na langoše Odpovědět
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!