Staňte se našimi fanoušky na:

Třešňový koláč - bio

Autor receptu: Alpenrose (509 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Snadné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 1 hod.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
1× přidáno do oblíbených

Pracovní postup:

Mouku prosejeme se škrobem a kypřícím práškem Amylon. Třešně vypeckujeme a obalíme v mouce. Změklý Alsan s cukrem utřeme do pěny a postupně zašleháme vejce, vmícháme sůl citronovou kůru, sypkou směs a smetanu. Těsto rozetřeme na plech (nebo formu) s pečícím papírem a poklademe třešněmi a posypeme rozpůlenými mandlemi. Pečeme dozlatova asi 35 minut na 180°C. Můžeme podávat se zakysanou smetanou.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

Buďte první, kdo vloží komentář!
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!