Staňte se našimi fanoušky na:

Maďarský rybí guláš

Autor receptu: Nikoletta (498 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Snadné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 30 min.
Speciální kritéria: Zdravé
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
1× přidáno do oblíbených

Pracovní postup:

Zbavte kapra největších kostí a nakrájejte ho na kostky o hraně 2,5 cm. Osolte, opepřete a obalte je v hladké mouce. V kastrolu na oleji opékejte po částech 3-4 minuty dozlatova. Do kastrolu dejte cibuli a opékejte ji 3 minuty doměkka. Přidejte nakrájenou papriku a míchejte další 4 minuty, až trochu změkne. Vmíchejte sladkou papriku. Po minutě zalijte vínem, přiveďte k varu a vařte asi 3 minuty, až se trochu odpaří. Přidejte kapra a přidejte bylinky, případně dosolte. Vmíchejte zakysanou smetanu a už jen prohřejte těsně pod bodem varu. Podávejte s dušenou rýží nebo s chlebem.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

david.kruml.1 |16. prosince 2012
dělám to ze sumce je to lepší Odpovědět
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!