Staňte se našimi fanoušky na:

Marinované kuřecí prsíčko se zelenými fazolkami

Autor receptu: jana.remkova.7 (122 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Snadné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 20 min.
Speciální kritéria: Nízkokalorické
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
10× přidáno do oblíbených

Pracovní postup:

1 kus kuřecího prsa překrojíme na 2 poloviny. Do misky dáme olej, 1 lžičku bazalkového pesta, 1 lžičku medu, 1 lžičku sojové omáčky, 1 lžičku čili a několik lístků nasekaného libečku, Vše promícháme a do marinády vložíme obě poloviny prsíček. Pokud můžeme, necháme marinovat přes noc. Asi 200g fazolek uvaříme asi 2-3 minuty v osolené vodě a spláchneme je studenou vodou. Na olivovém oleji mírně dorůžova orestujeme 4 stroužky česneku nakrájené na plátky, přidáme fazolky, osolíme, opepříme, přidáme špetku skořice. Restujeme cca 4 minuty a stáhneme ze zdroje tepla.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

sari |3. července 2013
výborný recept Odpovědět
hana.molcarova |12. června 2013
super :) Odpovědět
Šuldeska |8. června 2013
Výborné. Odpovědět
dagmar.vrbicka |8. června 2013
zajímavé Odpovědět
vera.sucha.50 |8. června 2013
mnam Odpovědět
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!