Staňte se našimi fanoušky na:

Masové bonbóny

Autor receptu: MojnarovaM. (243 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Středně náročné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 1 hod.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
2× přidáno do oblíbených

Pracovní postup:

Syrové vejce rozetřeme se zázvorem a necháme asi půl hodiny odpočinout. Potom zpracujeme maso se sójovou omáčkou a přidáme okořeněné vejce. Vlhkou rukou modelujeme kuličky, velké přibližně jako vlašský ořech, usmažíme na oleji, necháme od-sáknout přebytečný tuk a podáváme se zeleninovou rýží nebo je ještě před smažením navlékneme na špejli, dál od sebe, aby se prosmažily ze všech stran, a nabídneme jako chuťově i vzhledově zajímavou variaci s chlebem a hořčicí, doplněnou jemně sekanou kyselou okurkou, případně zeleninovým salátem.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

yuzum |24. ledna 2014
ukládám :) Odpovědět
slavuska |1. března 2013
zkusím Odpovědět
Šuldeska |1. března 2013
Vyzkouším. Odpovědět
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!