Staňte se našimi fanoušky na:

Nakládaný hermelín

Autor receptu: kuchtíkv ševmistr (23 receptů)

Množství: 2 - 4
Obtížnost: Snadné
Příprava: 45 min.
+ 2 dny

Vaření: neuvedeno
Speciální kritéria: Vegetariánské
(0 hlasů)
Ohodnotit recept

Pracovní postup:

Hermelíny si podélně rozkrojíme a každou půlku posypeme paprikou. Do uzavíratelné sklenice s klipem dáme na dno nakrájený česnek a feferonku, pak půl kolečka sýru, část nasekaných feferonek, bobkový list, trošku tymiánu, rozmarýnu a česneku. Přiklopíme dalším půl kolečkem hermelínu a vrstvení opakujeme podle velikosti sklenice. Necháme alespoň dva dny uležet.

Něco navíc:

Má vychytávka - je dobré česnek rozpučet do hermelínu, přijde mi pak, že to má lepší chuť. Používejte kvalitní český česnek, co dobře voní.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

Buďte první, kdo vloží komentář!
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!