Staňte se našimi fanoušky na:

Německý guláš

Autor receptu: Pavel Mašál (308 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Středně náročné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 1 hod. 40 min.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
7× přidáno do oblíbených

Pracovní postup:

Maso (500 g) odblanit a nakrájet na proužky, nasekat kapary (lžička), utřít česnek (velký stroužek). Maso osmahnout na másle (asi 50 g) jen aby ztratilo barvu, zaprášit moukou (půl lžíce), zasmahnout, přilít víno (1 dl), vodu (0,5 dl), lehce tři minuty podusit, osolit, opepřit, přidat smetanu (3 dl), kapary a česnek. Krátce podusit. Příloha: rýže, Němci dokonce rádi i kombinaci rýže a brambor

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

kote19 |26. února 2013
skusím :) Odpovědět
freya |17. ledna 2013
vyzkoušim Odpovědět
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!