Staňte se našimi fanoušky na:

Německý králík na pivu se švestkami

Autor receptu: Monique (403 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Středně náročné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 1 hod. 40 min.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
7× přidáno do oblíbených

Pracovní postup:

Králíka rozdělíme na porce. Porce obalíme ve směsi mouky, soli a pepře. Jednotlivé porce zprudka opečeme na rozehřátém oleji. Podlijeme pivem, přidáme sušené švestky a pečeme asi 1 hodinu v troubě za občasného polévání. Podáváme s bramborami.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

Proxi |20. ledna 2014
Dobrota Odpovědět
martinnatr |7. ledna 2014
super Odpovědět
kymlal |5. ledna 2014
přidám Odpovědět
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!