Staňte se našimi fanoušky na:

NEPEČENÁ ČOKOLÁDOVÁ TORTA

Autor receptu: misha24 (53 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Snadné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 45 min.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
17× přidáno do oblíbených

Ingredience

  • přísady jsou uvedené v postupu

Pracovní postup:

Ingredience: 10 ks oblátky , 200 g čokolády s mandľami, 200 g čokolády s lieskovcami, 250 g masla , 250 g cukru, 6 ks čerstvé žĺtky Na polevu: 200 g čokolády na varenie, 100 g stužený tuk Postup: Nad parou vo vodnom kúpeli ich nechajte rozpustiť a potom vychladnúť, ale nie stuhnúť. Elektrickým šľahačom vyšľahajte maslo s polovicou cukru do peny. Žĺtky vyšľahajte s druhou polovicou cukru. Pokiaľ nemáte domáce vajíčka, pre istotu ich vyšľahajte do stuhnutia nad parou , aby ste predišli prípadným zdravotným problémom. Žĺtky s cukrom vmiešajte do masla až po vychladnutí, ináč by sa krém zrazil. Do tejto hmoty pridajte rozpustenú čokoládu a vyšľahajte do peny. Krémom potrite postupne všetky oblátky (stačí iba vrchnú časť) a takto natreté ich ukladajte na seba. Vrch a boky tiež ale veľmi jemne potrite zbytkom krému. Dáme do chladničky do druhého dňa odležať. Vychladnutú tortičku polejete polevou a necháte stuhnúť.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

Uzzi1 |24. ledna 2013
pěkný dortík Odpovědět
misha24 |19. ledna 2013
ďakujem, ak sa vam ho podari niečom vylepšiť, kľudne napíšte. :-) Odpovědět
jola |19. ledna 2013
nádherný Odpovědět
betka |18. ledna 2013
krásný dortík Odpovědět
janka.porubanova|25. března 2013
mnam Odpovědět
marta.zeleznikova|31. ledna 2013
JIRINKO U NAS TAKY ANEBO PISKOTOVA ROLADA Odpovědět
Jiřina|30. ledna 2013
Jiřina jsem ročník 1948 a tato pocoutka se u nás dělala běžně na naděli zase si to udělám dík Odpovědět
xerousek|30. ledna 2013
Prima dortík na víkend,dobrá inspirace,děkuji:-)) Odpovědět
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!