Staňte se našimi fanoušky na:

Smažený divoký králík

Autor receptu: PetaDomca (283 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Středně náročné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 1 hod. 40 min.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept

Pracovní postup:

1. králíka rozdělíme na 8 dílů, částečně je vykostíme a protáhneme plátky slaniny. Maso vložíme do hlubší misky, přidáme sůl, pepř, nadrobno nakrájenou cibuli a citronovou šťávu, promícháme a v chladu necháme 2-3 hodiny odležet. 2. Poté maso obalíme v mouce, rozšlehaných vejcích a strouhance. V rozehřátém oleji zvolna usmažíme.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

Buďte první, kdo vloží komentář!
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!