Staňte se našimi fanoušky na:

Šašlik se zeleninou

Autor receptu: Marie Kasalová (481 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Středně náročné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 45 min.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept

Pracovní postup:

Marináda: 2 lžíce slunečnicového oleje 2 špetky cukru lžička pepře šťáva z citrónu lžička soli lžička tymiánu Maso rozkrájejte na špalíčky a vložte do skleněné nebo kameninové nádoby. Připravte marinádu: smíchejte olej, cukr, pepř, citrónovou šťávu, sůl a tymián. Maso zalijte marinádou a uložte přes noc do chladničky. Na grilovaní jehly střídavě navlékněte slaninu, maso, cibuli a papriku. Smíchejte zbývající olej s grilovacím kořením, špízy po celém povrchu potřete a opečte v předehřáté troubě – při pečení občas šašlik obraťte. Podávejte s kari rýží a rajčatovým salátem.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

Buďte první, kdo vloží komentář!
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!