Staňte se našimi fanoušky na:

Segedínský gulášek - speciál

Autor receptu: A (416 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Snadné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 1 hod. 40 min.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept

Pracovní postup:

Pokrájenou cibuli osmažíme na tuku dočervena,přisypeme na kostky pokrájené maso - plecko nebo krkovičku a nadrobno pokrájenou slaninu.Maso orestujeme,přidáme zcezené a překrájené kysané zelí , papriku , sůl a koření.Zalijeme teplou vodou a dusíme doměkka.Guláš zahustíme záklechtkou a ještě provaříme,nakonec přimícháme zakysanou smetanu a dle chuti dochutíme.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

Buďte první, kdo vloží komentář!
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!