Staňte se našimi fanoušky na:

Sekaná z bůčku

Autor receptu: bak (51 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Snadné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 1 hod. 40 min.
Speciální kritéria: neuvedeno
(4 hlasy)
Ohodnotit recept
26× přidáno do oblíbených

Pracovní postup:

Maso pomeleme na mlýnku, přidáme ostatní suroviny a vše dobře propracujeme. Z hmoty utvoříme 2 - 3 šišky, podle toho jak je chceme mít velké. Takto připravené šišky zabalíme do tukové blány. Plech s vyššími okraji vyložíme pečícím papírem tak, aby papír byl i po bocích plechu. Šišky na něj položíme spojem dolů, podlijeme trochou vody a dáme do předehřáté trouby. Pečeme na 180°C dočervena, během pečení podle potřeby podléváme vodou a maso přeléváme výpekem. Podáváme s bramborem nebo chlebem.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

piškot |6. řijna 2014
1+++ Odpovědět
Januse |2. září 2013
také tak dělám, ale nebalím to do tukové blány Odpovědět
kuchticek |30. srpna 2013
uloženo Odpovědět
wieruska |30. srpna 2013
chutné Odpovědět
M* |30. srpna 2013
máme rádi Odpovědět
milmach |30. srpna 2013
dobré Odpovědět
barbucha |29. srpna 2013
určitě to bude dobrůtka Odpovědět
Lenny |29. srpna 2013
mnamka Odpovědět
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!